Eieren uit eigen streek

Bij het overstappen van pluimvee naar legkippen in 2004, begon Maassen Pluimvee met enkel levering aan de eierhandel.
Vanaf 2012 zijn we ook gestart met de verkoop van onze eieren aan winkels, supermarkten en horeca in de omgeving. Dit omdat we het belangrijk vinden dat óns product in de eigen streek gekocht kan worden.

Verpakt of los, precies wat uw klant vraagt.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom kunnen wij de eieren leveren in doosjes van 6 of 10 eieren, maar ook op trays van 30 stuks.
De doosjes zijn voorzien van een barcode en een tht datum. het voordeel van de trays is dat grootverbruikers gemakkelijk de eieren kunnen verwerken en dat consumenten de eieren per stuk kunnen afnemen. U kiest wat het best bij uw klanten en/of toepassing past.

Vrije uitloop- of scharreleieren

Het grootste deel van door ons geleverde eieren zijn “Vrije uitloopeieren”. Het is voor ons daarnaast ook mogelijk om eieren van scharrelkippen te leveren, uiteraard ook uit de eigen streek. Alleen zo kan de kwaliteit gewaarborgd worden.

Trots op onze eieren

We zijn er trots op dat onze eieren aan alle kwaliteitsnormen voldoen! Zo zijn we IKB, KAT en VLOG gecertificeerd. Om beter te kunnen voldoen aan de wensen van de consument hebben we inmiddels ook de beschikking over het Beter Leven keurmerk van de dierenbescherming.

Ook ons streekproduct in de schappen?

Wil je ook onze Beter Leven streekeieren in de schappen? Neem dan contact met ons op.