De boerderij-automaat in Homoet

Onze vrije uitloopkippen zorgen dagelijks voor een heerlijk vers eitje! Deze verkopen we ook graag rechtstreeks aan de consumenten vanuit de automaat die staat op ons erf in Homoet.

De automaat is dagelijks geopend en je kunt hier naast eieren ook  diverse andere producten kopen. Zie het assortiment hieronder. De automaat is 7 dagen in de week van 7.00 tot 22.00 uur bereikbaar!  De automaat wordt iedere dag gecontroleerd en wanneer nodig aangevuld. We verkopen eieren in verschillende maten vanaf € 2,00 per doosje van 10. Je kunt bij ons contactloos, met pin en eventueel ook nog met contant geld betalen.

Onze eieren zijn zo goed van kwaliteit, dat ook de detailhandel in onze streek er weg van is! Verschillende landwinkels en supermarkten hebben Maassen Eieren aan hun assortiment toegevoegd. Stuur ons gerust een berichtje, dan vertellen wij u waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

Assortiment

We breiden het assortiment in de automaat steeds meer uit. Om die reden hebben we een koelautomaat aangeschaft en dat houdt in dat we naast eieren, ook de volgende producten verkopen:

Tenslotte bieden we regelmatig seizoensgebonden producten zoals aardbeien en kersen aan. 

Het vlees van Tante Door wordt op dinsdag en zaterdag vers geleverd. Het is mogelijk om deze te bestellen; klik hier