De Eierautomaat in Homoet

Onze vrije uitloopkippen zorgen dagelijks voor een heerlijk vers eitje! Deze verkopen we ook graag rechtstreeks aan de consumenten vanuit de eierautomaat die staat op ons erf in Homoet.

De automaat is dagelijks geopend en je kunt hier zelf je eieren kopen. De eierautomaat is zelfs 7 dagen in de week van 7.00 tot 22.00 uur bereikbaar! Uit deze automaat kun je  verse vrije-uitloopeieren kopen. De eierautomaat wordt iedere dag gecontroleerd en wanneer nodig aangevuld. We verkopen eieren in verschillende maten vanaf €1,60 per doosje van 10. Je kunt met biljetten en muntgeld betalen en tevens is het ook mogelijk om contactloos te betalen.

Onze eieren zijn zo goed van kwaliteit, dat ook de detailhandel in onze streek er weg van is! Verschillende landwinkels en supermarkten hebben Maassen Eieren aan hun assortiment toegevoegd. Stuur ons gerust een berichtje, dan vertellen wij u waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

Nieuw in de verkoop

We breiden het assortiment in de automaat steeds meer uit. Om die reden hebben we een koelautomaat aangeschaft en dat houdt in dat we naast eieren, ook de volgende producten verkopen: